måndag 19 april 2010



















Kattens Sangria


4 st gröna äpplen
4 st apelsiner
3 kanelstänger
5 dl citronjuice
4 dl sockerlag
1 flaska Cointreau
2 liter rödtjut

Tillvägagångssätt: Skär upp äpplena och apelsinerna i kuber och placera dem i en för ändamålet stor skål. Knäck kanelstängerna i handen och sprid ut dem över frukten.
Applicera sockerlaget och citronjuicen. Rör om. Knäck en Adlerbrau.
Placera ett stort antal för ändamålet passande stora glas på ett bord. Lägg i iskuber i glasen.
Börja hälla av Cointreaun, sluta när du hör någon säga stopp.
Tillsätt vin, rör om och smaka av med sugrör. Tillsätt mer vin om så behövs.
Servera i de nu kylda glasen. Knäck ytterliggare en Adlerbrau. Hugg in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar